Provoz jídelny
Provoz školní jídelny se řídí tímto vnitřním řádem. Ve vnitřním řádu najdete veškeré informace týkající se kompletního provozu jídelny.
Alergeny
Na základě vyhlášky 113/2005 Sb. O způsobu označování potravin uvádíme u jednotlivých dnů alergení složky jídel.
Alergení složky ( dále jen písmeno A) jsou označeny číslem, které jsou uvedeny v seznamu potravinových alergenů označených dle směrnice 1169/11EU. Tento seznam naleznete pod jídelníčkem.
Provoz jídelny
Seznam potravinových alergenů dle směrnice 1169/11 EU
1) Obiloviny obsahující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (soja) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid syřičitý a syřičitany
13) Vlčí bob (LUPINA) výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich
Pokud chcete kontaktovat školní jídelnu, použijte kontaktní formulář na stránce kontakty.